РФ обстріляла Донецьку область, загинули чотири людини

Країна-окупант продовжує нічні атаки на мирних українців.

t.me/pavlokyrylenko_donoda/

Протягом минулої доби російська армія обстріляла декілька населених пунктів Донецької області. Внаслідок атак ворога четверо осіб загинули, троє отримали поранення. Про це очільник Донецької ОВА Павло Кириленко написав у телеграм-каналі. 

За його словами, росіяни завдали потужних ударів по Курахівській громаді вночі, застосувавши артилерію, зокрема касетні боєприпаси та ракети. У Кураховому пошкоджено торговельний комплекс, будівлі Укрпошти, Укртелекому, лікарню та декілька багатоповерхівок. На щастя, ніхто не постраждав.

Також окупанти серед ночі двічі вдарили ракетами по місту Торецьк. Пошкоджено будівлю шахти, ремонтно-механічного заводу та приватні будинки. Внаслідок обстрілу двоє людей загинули.

- На Горлівському напрямку відомо про пошкодження 2 адмінбудівель, 3 багатоповерхівок та приватного будинку у Бахмуті. Під обстрілами Костянтинівка, Часів Яр та околиці Соледарської громади, - зазначив Кириленко.

Він додав, що під ворожий вогонь потрапили населені пункти Вугледар, Богоявленка та Сіверськ. Всього за минулу добу через російські обстріли загинули четверо осіб, ще троє травмовані.