Генштаб: ЗСУ відбили понад 45 атак і знищили російський розвідувальний безпілотник

За добу російські війська завдали 3 ракетних та 17 авіаційних ударів.

facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські бійці відбили понад 45 атак російських окупантів та знищили ворожий розвідувальний БПЛА. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За добу російські війська завдали 3 ракетних та 17 авіаційних ударів, здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Високою залишається можливість нанесення ракетних та авіаційних ударів по всій території України, додали військові.

– Росія продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на лиманському, бахмутському, авдіївському та мар'їнському напрямах. Завдяки злагодженим діям підрозділів Сил оборони України та героїзму кожного воїна протягом доби було відбито понад 45 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут, Авдіївка та Мар'їнка, – розповіли у штабі.

Тим часом авіація Сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили ворожий розвідувальний БПЛА. Підрозділи ракетних військ та артилерії у свою чергу атакували район зосередження живої сили противника.
Нагадаємо, що Росія концентрує війська для ведення наступальних дій на лиманському, бахмутському, авдіївському та мар'їнському напрямках. ЗСУ відбили понад 70 атак противника. На території тимчасово окупованого Криму для поповнення втрат російські загарбники вмовляють строковиків перейти на контракт.