"Я його не поважаю": Alina Pash розповіла про стосунки із солістом Kalush Orchestra після скандалу на Нацвідборі

Артисти не змогли налагодити спілкування після скандалу на Національному відборі "Євробачення".

Суспільне мовлення

Співачка Alina Pash заявила, що не поважає фронтмена гурту-переможця Kalush Orchestra Олега Псюка після скандалу на Нацвідборі "Євробачення". В інтерв'ю YouTube-каналу "РОЗМОВА" виконавиця розповіла, що після цього артисти залишилися в "галімих" стосунках.

- Я не поважаю [Олега] Псюка. Він мені не може нормально дивитися у очі. Маю на увазі, що на нацвідборі Євробачення не дивився, коли я намагалася перед цим поговорити. Натомість решта членів команди дуже класні. Вони мені подобаються, вони зі мною спілкувалися, – зауважила Alina Pash.

При цьому артистка додала, що поважає творчість гурту Kalush Orchestra, який, як і вона, комбінує прогресивну музику з фольклорними мотивами.

- Я їм плюсую за це. Це допомагає витісняти з плейлистів російську музику. Це просто, мабуть, особиста історія моя та Олега. У нас не склалося спілкування, мені не подобається його манера. Мені здається, якби я могла, я б його просто закидала галімими словами без матюків, – уточнила зірка.

За словами Alina Pash, незважаючи на конфлікт із фронтменом гурту, вона щиро переживала та раділа їх перемозі на пісенному конкурсі.

- Я знала, що Україна переможе [на конкурсі 2022 року], і я знаю, що Україна переможе взагалі. Тоді це було логічно/не логічно, але я все одно вболівала за Україну, як би боляче мені від цієї ситуації не було. Я вболівала за Україну і щиро хотіла їм удачі. Я писала [продюсеру та творцю їхнього лейбла ENKO] Вані Клименко, питала, чи скажуть вони про Азовсталь? "Давай, я з пацанами! Передай їм, що я з ними! Скажіть це!". Я писала це щиро від серця на адреналіні. І дуже раділа, коли він промовив ці слова англійською мовою, переживала, як і всі українці, - підсумувала співачка.

Історія скандалу

Організатори Нацвідбору дискваліфікували перемогу Alina Pash після того, як з'ясувалося, що менеджмент артистки підробив довідку про те, що вона в'їжджала на територію анексованого Криму нібито з території України. Виконавниці згадали інтерв'ю Каті Осадчій, де вона зізналася, що відвідувала Москву, а також їздила на півострів на приватний захід українців, а не з гастролями. Тоді Pash не уточнила, чи в'їжджала на півострів вона з України чи незаконно - з території Росії.