Факт. Огляд ліцензійного букмекеру Vbet

Основні відомості про компанію, її сайт та розділ спортивних ставок.

БК Vbet – один із найбільших букмекерів України, спонсор футбольної збірної. Компанія працює офіційно, за ліцензією держрегулятора КРАЇЛ. За посиланням можна прочитати повний огляд букмекерської контори Vbet. Нижче основні відомості про компанію, її сайт та розділ спортивних ставок.

Офіційний сайт Vbet

Згідно з вимогами законодавства, БК Вбет надає свої послуги на офіційному сайті в домені UA. Основні кольори ресурсу – темно-сірий та фіолетовий. Сайт виконаний у лаконічному стилі та максимально зручний для користувачів.

Основні розділи:

У нижній частині сторінки знаходиться довідкова та контактна інформація, правила, статистика, результати та ін.

Лінія та коефіцієнти

У лінії БК Vbet – понад 50 видів спорту. Є нетбол, гельський футбол, сквош та інші екзотичні дисципліни. Непогано представлений кіберспорт та віртуальні ставки. Є також пропозиції щодо шоу-бізнесу та політики.

Найбільше розгорнуть на сайті розділ футболу. Беттерам пропонуються змагання із понад 100 країн. По провідних держав доступні розіграші 5–6 турнірів.

На популярні матчі розпис сягає 400-500 маркетів. Середня маржа прематчу близько 6,5-7,5%, на топові події - 2-3%.

Окрім футболу, досить добре представлені та розписані баскетбол, теніс, хокей.

Бонуси

Один із плюсів Vbet – наявність широкої бонусної програми. У розділі спортивних ставок можна скористатися такими пропозиціями.

Крім того, у гравців є можливість редагування та повернення ставок. Доступний кешаут трьох різновидів: повний, частковий, автоматичний.