NK, Козловський та Цибульська заспівають на концерті "МУЗВАР", щоб зібрати на авто для ЗСУ під Бахмутом

Музичний портал "МУЗВАР" проведе четвертий благодійний концерт, щоб закупити два авто для бійців під Бахмутом.

прес-служба МУЗВАР

NK (Настя Каменських), Віталій Козловський та Оля Цибульська виступлять на благодійному концерті від музичного порталу "МУЗВАР" на підтримку України. 7 квітня у ресторані Boho Yosai у Києві артисти допоможуть зібрати кошти на придбання 2 авто для 65 ОМБР ДУК у Часовому Яру, на бахмутському напрямку. У концерті також візьмуть участь дует AVERIN & CHURSANOV, YATSUTA, Мач Danilova, Поліна Дашкова, ANSTAY та Ярина Квасній. Ведучими вечора виступатимуть Андрій Ткачов та Катерина Капляр.

У рамках концерту також відбудеться благодійний аукціон спільно з фондом "ЕСФІРЬ" та волонтерами "Тилові Хом'які", гроші з продажу унікальних лотів якого також будуть направлені волонтерам.

Це вже четвертий благодійний вечір "МУЗВАР" із початку повномасштабної війни в Україні. Раніше в рамках аукціону виручили 200 тисяч гривень за лоти від MONATIK, Макса Барських та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, а також 120 тис. грн за речі від Wellboy та Кличка. На зібрану суму організатори придбали позашляховик Jeep для реактивного дивізіону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, закупили комплекти термобілизни військовим, а також допомогли потерпілим від російського вторгнення дітям, позбавлених батьківського піклування, з Донецької області - придбали термінал Starlink та зарядну станцію EcoFlow.