Максим Чмерковський розповів про суперечки із дружиною через різницю менталітетів

У пари іноді бувають сварки через нерозуміння один одного.

instagram.com/maksimc

Американський хореограф та екссуддя "Танців із зірками" Максим Чмерковський понад 10 років щасливий у стосунках з австралійською танцівницею Петою Маргатройд, але, незважаючи на це, все ще відчуває різницю менталітетів. В інтерв'ю YouTube-проєкту "Олицька" танцюрист зізнався, що іноді у них трапляються суперечки через нерозуміння один одного.

- Коли я щось кажу і в мене ось такий blank (нуль реакції. - Авт.) на обличчі і вона не може мене прочитати.... Коли вона вважає, що я типу наїжджаю, тому що в мене йде якийсь такий сплеск, подача емоційна... не має значення, про що йдеться. І тоді у нас відбувається те, про що ми говорили одразу, – що я український хлопець, а вона - австралійка і меседжі не доходять. Через це іноді виникають такі моменти. Тому що я виховувався інакше, моя сім'я спілкується на підвищених тонах, і це для нас нормально. А для неї, як тільки-но підвищується голос, це означає і сльози, і бійку, і все інше. Культурна різниця є. Але вона мене починає розуміти, а я не висловлююсь. Я не хочу, щоб вона до всього звикала, але й себе не намагаюся підлаштувати під когось повністю. Знаходити себе посеред спільної дороги - це правильно, мабуть, – зазначив танцюрист.

Максим і Пета познайомилася на одному з танцювальних шоу. 2017-го закохані зіграли весілля. Того ж року у пари народився син Шей. У січні 2023 року подружжя підтвердило, що чекає на другу дитину.

Українським глядачам Чмерковський відомий як герой першого сезону реаліті "Холостяк" та ведучий шоу "КУБ". У січні 2021 року танцюрист зізнався, що шкодує про участь у романтичному шоу.