Генштаб: в Запорізькій області РФ конфісковує у фермерів все зерно

Всі зернові культури звозять до місцевого ангару.

facebook.com/GeneralStaff.ua/

Розпочалася 378-ма доба російського широкомасштабного вторгнення. РФ зосереджує свої зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Як повідомив Генштаб ЗСУ, ворог продовжує наступи в районах Оріхово-Василівки, Дубово-Василівки, Бахмуту, Кам’янки, Авдіївки та Мар’їнки Донецької області.  Минулої доби наші захисники відбили понад 100 атак противника на зазначених напрямках.

Загарбники завдали 24 авіаційних та 1 ракетного удару. Зокрема, під час авіаударів ворог використав 1 БпЛА типу "Шахед-136". Його збито. Також окупанти здійснили понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ситуація за напрямками:

В населеному пункті Улянівка Васильківського району, тимчасово зайнятої території Запорізької області, за наказом так званої “російської окупаційної адміністрації” до місцевого ангару звозять збіжжя зернових культур з прилеглих сільських господарств та ферм району. Окупанти під виглядом купівлі по значно занижених цінах просто конфіскують зернові.

Авіація Сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження окупантів. Також наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу “Орлан-10”. Українські ракетники і артилеристи в той же час уразили: