Факт. 8 березня свято квітів!

Ретельний підхід до вибору правильних квітів гарантує, що ваші квіти передають саме те, що ви хочете.

У міру того, як зима йде, настає весна з квітучими днями та Міжнародним жіночим днем. Щоб зробити цей особливий випадок, який ще більше запам'ятається для жінок, які вам дорогі найбільше, здивуйте їх самостійно підібраним букетом квітів - елегантне нагадування про те, що їх люблять не один день!

Які подарувати квіти?

Зробіть ідеальний подарунок із букетом квітів! Квіти - це старовинний символ для вираження різних емоцій та святкування особливих подій. Ретельний підхід до вибору правильних квітів гарантує, що ваші квіти передають саме те, що ви хочете – радість, любов та інші доречні почуття. І так, що ж за вас може розповісти квітка:

Значення кольору тюльпанів у букеті

Тюльпани - це знакова квітка, а також ідеальний подарунок на будь-яке свято, тому що кожен колір має своє значення:

Позначте початок весни гарним букетом 8 березня!

Здивуйте свою кохану 8 березня букетом чудових білих тюльпанів з бутіка Dicentra! Ці ароматні квіти не лише символізують мир та спокій, але і є ідеальним способом показати комусь, що ви дбаєте про нього. Завдяки широкому вибору різних відтінків та різновидів, для них обов'язково знайдеться щось особливе, незалежно від їхнього стилю – і все це за вигідними цінами!

Кількість тюльпанів у букеті

Подарувати квіти на 8 березня - це вираз краси та вдячності. Але якою має бути правильна кількість тюльпанів у букеті?

Коли справа доходить до вибору квітів на 8 березня, звузити свій вибір може здатися складним завданням. На щастя, вам не потрібно робити це поодинці - досвідчені флористи бутика Dicentra будуть допомагати вам, щоб зробити ваш особливий день втіленням елегантності та краси!