Генштаб: Російські військовослужбовці вивозять свої сім’ї з Криму

За добу ЗСУ відбили 85 атак РФ.

STRINGER/REUTERS

В Україні розпочалася 371-ша доба російського широкомасштабного вторгнення. РФ продовжує атакувати на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках: протягом минулої доби українські воїни відбили понад 85 атак противника. Як повідомив Генштаб ЗСУ, за добу російські окупанти також завдали 2 ракетні та 12 авіаційних ударів, включно із застосуванням двох БпЛА «Шахед-136». Ці дрони збиті нашими воїнами.

Також ворог здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Постраждали цивільні люди. Наразі рівень загрози завдання загарбниками ракетних ударів залишається високим по всій території України.

Ситуація за напрямками

Вкотре фіксується евакуація окремих категорій громадян із тимчасово окупованого Криму. Останнім часом військовослужбовці російських окупаційних військ, що дислокуються у Перевальному, відправляють свої сім’ї до Росії.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів, а ракетники і артилеристи уразили 9 районів зосередження живої сили та район зосередження озброєння і військової техніки противника, а також 2 позиції зенітно-ракетних комплексів, станцію РЕБ та склад боєприпасів.