Володимир Зеленський: У Бахмуті росіяни знищують усе, що обороняє позиції ЗСУ

Наші захисники продовжують захищати українські території та протистояти ворогові.

President.gov.ua

Ситуація на Бахмутському напрямку стає дедалі складнішою, оскільки російські війська намагаються там знищити всі зміцнювальні та оборонні позиції наших захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у традиційному зверненні.

– Постійно перебуваю на зв'язку з нашими командувачами. Особлива увага – ситуації на сході, зрозуміло – на Донеччині. Бахмутський напрямок – ситуація стає дедалі складнішою. "Ворог постійно знищує все, що можна використовувати для захисту наших позицій, для закріплення та оборони", - повідомив президент.

Також голова держави повідомив, що провів кілька нарад із представниками уряду та силового блоку, у тому числі – з головою СБУ Василем Малюком.

- Провів наради з поточних питань та наших кроків найближчим часом для захисту держави. Жодного шансу будь-яким внутрішнім загрозам не залишимо так само, як і зовнішнім, - зазначив він.

У своєму зверненні Зеленський також висловив подяку всім, хто героїчно тримає цей напрямок та інші напрямки на Донбасі. Окремо він назвав героями воїнів, які обороняють Бахмутський напрямок.