Вийшов трейлер фільму "Королі репу" з Wellboy та Ірмою Вітовською

Перші глядачі, які відвідали прем'єру на ОМКФ, встигли порівняти картину із культовим фільмом "8 Міля" з Емінемом.

прес-служба ADASTRA CINEMA

Творці українського блокбастера "Королі репу" опублікували перший тизер-трейлер фільму за участю Wellboy та Ірми Вітовської. Прем'єра кінокартини відбулася у рамках Одеського міжнародного кінофестивалю у 2021 році, а на великі екрани фільм вийде влітку цього року.

Головні ролі виконали Михайло Дзюба, Wellboy (Антон Вельбой), Ірма Вітовська, Каріна Хімчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом'як, Андрій Борис, а композитором та саундпродюсером виступив Cepasa (Павло Ленченко).

Фільм розповідає історію 17-річного хлопця на прізвисько Казан (Михайло Дзюба), який понад усе мріє стати відомим репером і підкорити серце своєї дівчини. Заради цієї мрії Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на молодого музиканта чекає боротьба за успіх, любов та за виживання.

Перші глядачі, які відвідали прем'єру у 2021 році, встигли порівняти картину з культовим фільмом "8 Міля" з Емінемом. У ньому також показана історія дорослішання, фатальні помилки Джімі Сміта-молодшого, який намагається здобути визнання серед темношкірих реперів.