Зеленський анонсував спрощення для бізнесу та нови робочі місця

Голова держави розповів, як уряд готується до весняного сезону.

President.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо економічної підготовки України до весни. На ньому обговорювалися питання щодо економічного відновлення країни та створення нових можливостей. Про це йшлося у зверненні голови держави.

- Аграрний сектор – дуже гостре питання гуманітарного розмінування землі. На рівні Кабінету міністрів створено міжвідомчу робочу групу, яка забезпечить активізацію цієї діяльності – очищення ґрунтів від мін і снарядів, що не розірвалися, - повідомив Зеленський.

За його словами, Кабмін також готує спрощення різноманітних процедур у документації для бізнесу та нові робочі місця для повернення українських біженців на батьківщину.

- Уряд готує нові вагомі кроки у дерегуляції української економіки. Бізнес отримає спрощення у десятках напрямків – це скасування різних бюрократичних дозволів та ліцензій. Готуються кроки і у напрямку створення та підготовки робочих місць, - наголосив він.

Як зазначив президент, кожне робоче місце зараз у нашій країні стане допомогою української стійкості та шляхом для повернення наших співвітчизників до України.