Факт. Бізнесмен з України Саргіс Саргсян створив розумний гаджет, який визначає сумісність між людьми

З кінця минулого року в мережі всі заговорили про Gadget 88, який створив бізнесмен з України Саргіс Саргсян.

Унікальний продукт Саргіса Саргсяна — Gadget 88

З кінця минулого року в мережі всі заговорили про Gadget 88, який створив бізнесмен з України Саргіс Саргсян. Простими словами, Gadget 88 взірвав мережу Інтернет. Спочатку він прикрасив новорічний випуск одного з топових фешн-глянців Harper’s Bazaar у руках української моделі Анастасії Бондарчук. Потім про нього написали Forbes. Зараз команда Gadget 88 веде переговори з Китаєм, який зацікавився проектом та готовий випускати мільйонні тиражі пристрою.

Унікальність пристрою Саргіса Саргсяна Gadget 88

Чим унікальне творіння Саргіса Сарсяна Gadget 88? І чому про нього говорять усі закордонні ЗМІ? Gadget 88 працює на визначення сумісності людей шляхом вимірювання їх вібрацій. Чи знаєте ви, що вібрації кожної людини є унікальними, як відбиток пальця? І саме збіги вібрацій між людьми допомагають їм налагодити взаємини. Та навпаки, якщо вібрації дисонують, як кажуть: «Справи не буде». Задаючись цим питанням, команда Саргіса Саргсяна розробила пристрій, який допоможе відсіяти токсичних людей з вашого життя і знайти тих, з ким буде комфортно йти далі.

Творець пристрою Саргіс Саргсян про його принцип роботи

Фаундер гаджету Саргіс Саргсян закликає, що Gadget 88 — не панацея і є всього лише помічником, а рішення з ким працювати і продовжувати стосунки приймати тільки вам. Але якщо ви відчуваєте щось не ладне або, навпаки, дике тяжіння до когось, і воно вас лякає, варто підкріпити свої емоції і переживання результатами роботи Gadget 88. Протестуйте вашого партнера, і відразу все стане на місця. Гаджет дуже легкий у використанні: досить натиснути кнопку, прикласти гаджет до зап'ястя його власника, потім до зап'ястя партнера, і ви побачите червоне або зелене вашим відносинам.

Ось такий чудо-пристрій винайшли наші українські уми.