Соліст Backstreet Boys подав до суду на жінок, які звинуватили його у зґвалтуванні

Артист вважає, що жінки хочуть "зіпсувати його кар'єру та спаплюжити репутацію".

Херардо Мора/Getty Images

Учасник гурту Backstreet Boys Нік Картер позивається до жінок, які звинуватили його у сексуальному насильстві. Артист подав зустрічний позов проти фанатки Шеннон Рут, яка у грудні 2022 року заявила, що Картер змусив її зайнятися оральним сексом після концерту. Він також висунув позов проти поп-співачки Мелісси Шуман, яка стверджує, що музикант зґвалтував її понад 20 років тому. Про це пише People.

Співак вважає, що жінки скористалися рухом #MeToo, щоб "зруйнувати його кар'єру та спаплюжити репутацію" для "привернення уваги до себе та/або для вимагання грошей". Картер описує Шуман і Рут як «безпринципних жінок», які своїми заявами завдали йому бізнес-збитків на суму понад 2,3 мільйона доларів.

Скандали із обвинуваченням у зґвалтуванні

Шість років тому у своєму блозі Мелісса Шуман розповіла, що на початку 2000-х під час спільної роботи над проєктом Картер нібито заманив її до своєї спальні, змусив зайнятися оральним сексом, а потім зґвалтував. На той час Шуман було 18, а Картеру - 22 роки.

Другий позов проти співака висунула у грудні 2022-го його шанувальниця Шеннон Рут. Дівчина, яка страждає на аутизм і церебральний параліч, стверджує, що у 2001 році Картер, якому на той момент був 21 рік, заманив її після концерту до автобуса, напоїв і змусив зайнятися оральним сексом. Рут додала, що після того, що сталося, артист намагався її залякати, щоб вона мовчала про цю подію. Дівчина вимагає виплатити їй 30 млн доларів моральної компенсації.