Осадча привітала Горбунова з річницею весілля та розкрила секрет їхніх стосунків

Закохані опублікували нові спільні знімки та привітали одне одного з 6-ю річницею весілля.

instagram.com/kosadcha

Телеведучі 1+1 Катя Осадча та Юрій Горбунов 3 лютого відзначають шосту річницю весілля. На честь цього Осадча поділилася спільним знімком пари та зізналася у коханні шоумену.

- Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо все разом. Будемо розповідати онукам на їх весіллях, що головне чути одне одного розуміти, поступатися…. саме так бабця з дідом пережили разом війну. Люблю тебе, – підписала знімок Катя.

Горбунов також опублікував спільні кадри з коханою та подякував за 8 щасливих років разом.

- 6 років в офіційному шлюбі і 8 років разом!! Неймовірно, але таке враження, що я все життя з тобою! Ніби до цього нічого не було!! Дякую тобі за все - ранки, ночі, спільні проєкти!! І за наших чудових синочків, які виростуть в новій, вільній і багатій Україні! Країні, яка перемогла ненависного ворога! Люблю тебе, Катруся! – зізнався Юрій.

Роман телеведучих розпочався на зйомках проєкту "Голос країни. Діти". Пара одружилася  2017-го. Того ж року у них народився син Іван, а ще через чотири роки – син Данило.  У Осадчої також є спадкоємець Ілля від першого шлюбу з народним депутатом і бізнесменом Олегом Поліщуком.