Генштаб: ЗСУ уразили російський пункт управління

Росія наступає на чотирьох напрямках, незважаючи на великі втрати.

facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні розпочалась 345-та доба російського широкомасштабного вторгнення.  Протягом останніх 24 годин РФ завдала 4 ракетні, 2 з них - по цивільній інфраструктурі Краматорська Донецької області, а також 5 авіаційних ударів. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, ворог також здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільних об’єктах Херсонщини та Миколаївщини. Від ворожих ударів загинули та отримали поранення мирні громадяни.

Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Ворог, зазнаючи великих втрат, не припиняє наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки, Невського і Білогорівки Луганської області та Верхньокам’янського, Миколаївки, Красної Гори, Парасковіївки, Бахмуту, Іванівського і Курдюмівки на Донеччині.

Ситуація за напрямками:

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 4 удари по районах зосередження окупантів. Також наші захисники знищили російський БпЛА типу “Мерлін”. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 3 райони зосередження живої сили та склад боєприпасів противника.