Падіння гелікоптера у Броварах: серед постраждалих - вагітна жінка

Наразі поранена перебуває у лікарні під наглядом лікарів.

REUTERS

Внаслідок падіння гелікоптера у Броварах отримала поранення жінка, яка перебуває на п'ятому місяці вагітності. У потерпілої виявили велику рану в ділянці спини. Про це повідомив головний лікар міської лікарні Валентин Багнюк у коментарі "Мі Україна. Ексклюзив".

- Це за великим рахунком амбулаторний випадок, але ми її поклали до гінекології, тому що у неї близько 20 тижнів вагітності. Поклали, щоб попередити загрозу викидня, – сказав Багнюк.

Як зазначив головлікар, наразі у тяжкому стані залишаються п'ятеро постраждалих, серед яких троє дітей та двоє дорослих.

Вранці 18 січня у Броварах поблизу дитячого садка розбився гелікоптер. Жертвами трагедії стали 14 людей, у тому числі дитина. Ще 25 осіб отримали поранення. Серед загиблих – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, державний секретар Юрій Лубкович та інші представники МВС.

Офіційну причину аварії гелікоптера правоохоронці поки що не назвали, але слідчі розглядають різні версії – порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера чи навмисні дії із знищення транспортного засобу. В Офісі генпрокуратури не відкидають і версію про диверсію.