У Міноборони спростували знищення РСЗВ HIMARS: Продовжують спалювати російські склади

Раніше Міноборони РФ повідомило у звіті про нібито "знищення двох пускових установок реактивних систем залпового вогню HIMARS".

Mil.gov.ua

Росіяни продовжують поширювати фейки про "знищених" РСЗВ HIMARS та "убитих" українських військових. Однак при цьому їх склади продовжують вибухати та горіти, а настання провалюються. Про це повідомили у Міноборони України, висміявши чергові заяви російської влади.

- "Знищені", за словами російського Міноборони, HIMARS щодня спалюють склади та казарми окупантів. Сотні нібито "убитих" українських солдатів відбивають рашистські суїцидальні атаки у Бахмуті та Соледарі. Історія знає битви, виграні за допомогою хитрощів. Але брехня завжди перемагає сама себе", - наголосили в українському оборонному відомстві, - наголосили в українському відомстві.

Раніше Міноборони РФ повідомило у звіті про нібито "знищення двох пускових установок реактивних систем залпового вогню HIMARS американського виробництва". Цю інформацію майже одразу спростували у Білому домі. А напередодні росіяни заявляли про нібито "велику кількість жертв у лавах ЗСУ" внаслідок обстрілу Краматорська. Але пізніше з'ясувалося, що ця інформація є брехнею.