"Холостяк-12": Алекс Топольський вибрав фіналісток та попрощався з двома учасницями

Після знайомства з батьками холостяк відпустив додому одразу двох учасниць.

instagram.com/holostyakstb

У фінал проєкту "Холостяк" пройшли Катерина Лозовицька та Саша Мудра. Головний вибір холостяк зробить уже наступної п'ятниці, 13 січня. Але перед цим Топольський познайомить дівчат зі своєю мамою.

В одинадцятому випуску романтичного реаліті СТБ "Холостяк-12" бізнесмен Алекс Топольський познайомився з сім'ями чотирьох учасниць. Батьки Каті наважилася "одружити пару", напередодні передавши перед церемонією троянд запрошення на власне весілля. Марина запропонувала герою відвідати їхню сімейну ферму та зустрітися з її батьком, тоді як Саша Погорєлова познайомила холостяка з друзями та батьками.

А ось зустріч Топольського з рідними Саші Мудрої опинилася під загрозою зриву. Незадовго до побачення дівчина зізналася, що останнім часом у них із рідними не такі теплі стосунки. Учасниця розповіла, що її батьки планують поїхати, тому вона вирішила познайомити холостяка із друзями. Перед церемонією троянд Алекс зробив дівчині сюрприз – привіз її маму, аби жінки могли налагодити контакт.

За рішенням Топольського, за крок до фіналу проект залишили одразу дві дівчини. На початку церемонії троянд холостяк відправив додому Марину Голд, сказавши, що не бачить майбутнього з тією, яка соромиться свого минулого. Пізніше Алекс зізнався Саші Погореловій, що незважаючи на те, що їм разом комфортно, певна інфантильність заважає розвиватися стосункам, тож вирішив відпустити дівчину.