Наші в Голлівуді

На AMB TOUR 2018 майстри діляться секретами успіху у сфері краси, від створення і роботи з салоном до запуску особистого продукту, просування в соціальних мережах, яке є невід’ємною частиною бізнесу.

У Лос-Анджелесі пройшов масштабний захід AMB TOUR LA 2018, на якому зібралися зірки барбер-світу. Організатором його являється Thomas Navarro aka Leche, який володіє відомим простором DTLE, є топовим стилістом, вчителем та директором благодійної організації «Hey Leche Foundation».

Івент AMB TOUR 2018 був створений з ціллю освітити різноманітні трендові техніки від топ-майстрів найвищого рангу (митці їх демонструють щорічно у закритому колі особливих діячів світу краси). Sofia Justine Pok, вона ж Staygold та Renjworld продемонстрували нові тренди стрижки та оформлення бороди, до того ж, показали особисту техніку виконання цих новинок. Це все відбувалося на головній сцені заходу.

Окрім трендів майстри діляться секретами успіху у сфері краси, від створення і роботи з салоном до запуску особистого продукту, просування в соціальних мережах, яке є невід’ємною частиною бізнесу.

Linh Phan, відомий в Instagram як Bescene, виступив з коуч-лекцією по створенню і правильній роботі салонного бізнесу. Він розкрив багато сучасних та дуже актуальних особистих секретів, щоб правильно побудувати організаційні моменти та вибудувати працюючий бізнес у сфері краси.

Завдяки інтернаціональності заходу, обміну інформації серед майстрів з різних куточків землі, можна отримати дуже круту базу та знання, котрі практичні на глобальному світовому ринку.

На цей івент був запрошений Ігор Данильченко - талановитий барбер з України. Ігор відомий, як Dave Soul barber, - наставник, вчитель та тренер у світі барберів, член жюрі міжнародних конкурсів, член асоціації SPU-UA та Barber Society, а також їх амбасадор. Він успішно реалізуває різні проєкти в своїй сфері: цирюльні, семінари та майстер-класи, фестивалі та навчання.

Серед гостей AMB TOUR LA 2018 були імениті майстри індустрії: Sofia Justine Pok, відома як staygold (представниця BABYLISS PRO та жінка-барбер 2017 року за версією BARBERCON), Linh Phan (представник Schwarzkopf USA та засновник салону Bescene Studios), Renjie aka Renjworld (учасник команди Archive DTLA), Julius Caesar (барбер 2017 року за версією BARBERCON, засновник академії ALLHAIL та представник WAHL та MIZUTANI SCISSORS) та інші відомі митці.

На сьогоднішній день наш український барбер Dave Soul проявив себе, як компетентний майстер, міжнародного рівня з організаційними якостями, творчими задатками та комунікаційними скілами, завдяки чому і є серед запрошенних на івенти такого масштабу.

Він вже сповна знає всю американську закулісну історію барбенгу, завжди запрошений на відомі мужнародні фестивалі, в якості топ-майстра та як поважний член жюрі (Barber Сonnect Russia 2017, MoDown 6, THOF anniversary, DTLE haijam session, American Barbershop hairjam perfomance, Kraft Lookbook 2018 presentation, The Humble Project charity event), до того ж навчає новачків та приймає участі у благодійних заходах від The Humble Project і Leche Foundation.

У місії Ігора закладений принцип: віддавати більше у світ, чим забирати. Тому, для тих, хто захоплюється барбер-індустрією, створений ютуб-канал, який веде сам Данильченко. В ньому освітлюються усі івенти на яких буває сам майстер, інтервʼю з топ-діячами барбер-світу. В планах Dave Soul - невгамовне вивчення та розвиток барбер-культури, як в Лос-Анджелесі, так і на українському ринку.

Успіх в цій сфері - це постійне надбання нових скілів та розуміння своєї цілі «Для чого все це». Кожен захід - ще одна сходинка до мрії, тому Ігор з захопленням приймає в них участь, щоб в майбутньому стати частиною організації найбільшого івенту в барбер-індустріх.

Шлях, який проходить Данильчеко не простий, він наповненний праці не покладаючи рук, постійною комунікацією з легендами та топами барбер-світу, пошук нових можливостей та постійними думками тільки про свою діяльність.

Завдавши планку для розвитку, зупинятися - не на часі.