Зеленський провів засідання Ставки: обговорили ППО та відновлення енергетики

Військові акцентували увагу на забезпеченні підрозділів Сил оборони на найгарячіших ділянках озброєнням та іншими засобами.

President.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 30 грудня, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому, зокрема, обговорювалося питання щодо покращення системи протиповітряної оборони. Про це повідомляє Офіс президента.

- Під час засідання учасники заслухали доповіді з оперативної ситуації на передовій та можливих діях росіян у найближчій перспективі. Наголосили на забезпеченні підрозділів Сил оборони на найгарячіших ділянках озброєнням та іншими засобами, - розповіли в ОП.

Також були розглянуті питання щодо вдосконалення ППО України, зокрема для захисту об'єктів критичної інфраструктури. Окремо члени Ставки заслухали інформацію про відновлення енергетичної системи України після нещодавніх ракетних атак країни-агресора.

Напередодні Зеленський подякував бійцям Повітряних сил, українській ППО, яка успішно відбила чергову російську атаку. 29 грудня збито 54 ракети, 11 ударних дронів.