Марк Дж. Ліндквіст

надано Mark J. Lindquist

Ветеран ВПС США та війни в Афганістані, служив на базі ВПС Хікем у Гонолулу, Гаваї. В даний час мешкає в Фарго, Північна Дакота.

Його життя почалося у притулку у Сеулі, Південна Корея. У 8-місячному віці хлопчика усиновила американська родина з Міннесоти.

Марк отримав кілька ролей у серіалах LOST каналу ABC, Hawaii Five-O каналу CBS і у фільмі Universal Studios Морський бій.

З моменту заснування своєї фірми з мотиваційних виступів Mark J Lindquist Motivational Speaking and Entertainment і своєї консалтингової фірми Lindquist and Associates він виступав від імені найбільших компаній Америки - McDonald's, Walmart, Starbucks, IBM і співав для найбільших натовпів в Америці - NFL, NBA, MLB, NCAA.

У сфері індустрії професійних виступів Марк відомий як найшвидше мотиваційний оратор в Америці.

З березня 2022 року Марк перебуває у неоплачуваній гуманітарній місії, пов'язаній із доставкою нелетальної допомоги безпосередньо українцям.

Цього року він балотувався на попередніх виборах до Конгресу від Демократичної партії у 7-му окрузі Міннесоти, але вибув із перегонів, щоб вирушити в Україну та приєднатися до військових дій.

Марк швидко усвідомив, що принесе більше користі, збираючи та розподіляючи гуманітарну допомогу, ніж у боях на передовій.

Також Марк приїжджав в Україну, щоб направити допомогу – від зимових пальто до продуктів харчування та ліків – безпосередньо до людей, які її потребують.