Українці розробили антистрес-гру, в якій пропонують відлупцювати Путіна

Граючи в Kick the Pu, кожен користувач може допомогти ЗСУ та бійцям, які отримали поранення.

надано PR Batteries agency

Команда українських IT-фахівців та опозиційно налаштованих білоруських програмістів розробили додаток для зняття стресу, в якому можна в ігровій формі "випустити пару" та негативні емоції, познущавшись над Володимиром Путіним, Олександром Лукашенком та "кадировцями". Пізніше до гри також додадуть персонажів російських пропагандистів. Дебютну версію програми можна завантажити в Google Play і App Store.

У додатку можна використовувати кілька видів зброї – ніж, автомат, гранат та гранатомет. Граючи в Kick the Pu, кожен користувач може допомогти нашим захисникам. У безкоштовній версії гри є реклама, більша частина доходів від якої буде відправлена на підтримку ЗСУ. А за 99 центів можна придбати преміум версію програми, всі гроші від якої також підуть на лікування бійців.

- У березні 2022 року ми вирішили зробити просту антистрес-гру, в якій кожен українець зміг би знущатися над путіним. Протягом кількох днів ми зібрали команду з розробників, художників, аніматорів – білорусів та українців, які були готові допомогти реалізувати такий соціальний проєкт на безоплатній основі, – розповів один із розробників Влад Сень. – Перша версія гри була готова вже через 3 тижні, у квітні. Тоді почався довгий і складний процес публікації програми в App Store та Google Play. Адміністрації магазинів багато разів відхиляли завантаження програми, незважаючи на апеляції, яких було понад 15.

Розробники радять усім охочим завантажити Kick the Pu, оскільки скоро вона може стати недоступною через атаки ботів. Творці гри також просять ставити хороші оцінки, писати коментарі з ідеями на доопрацювання програми та ділитися нею з друзями. Це все допоможе перебити негативні коментарі та скарги з фейкових сторінок.

Крім того, будь-який бажаючий може взяти безпосередню участь у створенні наступних версій гри, запропонувавши нових антигероїв та нові види зброї чи цькування. Серед тих, кого вже запропонували українці: Володимир Соловйов, Ольга Скабєєва, Маргарита Сімоньян, Дмитро Медведєв, Антон Красовський, Сергій Шойгу та Дмитро Кисельов. Свої ідеї можна надсилати до чату Telegram-каналу розробників або на e-mail pytun.huylo@gmail.com

Раніше в Україні створили колоди карток із військовими злочинцями РФ.