Генштаб: В окупованій Горлівці працівників медустанов зобов’язали здавати кров по графіку

Противник продовжує зазнавати втрат.

facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні розпочалася 306-та доба з російського широкомасштабного вторгнення. Як повідомив Генштаб ЗСУ, протягом останніх 24 годин ворог завдав 1 авіаційний та 5 ракетних ударів, здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Новоселівського, Стельмахівки, Площанки, Невського і Червонопопівки Луганської області та Веселого, Яковлівки, Соледару, Бахмутського, Підгороднього, Бахмуту, Курдюмівки, Майорську, Водяного, Красногорівки і Мар’їнки на Донеччині.

Ситуація за напрямками:

Противник продовжує зазнавати втрат. Так, у Старобільську Луганської області у обладнаний окупантами військовий шпиталь за останній час доставлено близько 50 важкопоранених військовослужбовців ворога. У Горлівці Донецької області через нестачу донорської крові всіх працівників медичних установ зобов’язали здавати кров відповідно до складеного графіку.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ окупантів. А наші ракетники і артилеристи уразили 9 пунктів управління, 2 райони зосередження живої сили та 2 інші важливі об’єкти противника.