СБУ запобігла замаху на Резнікова та Буданова, який готувала Росія

Для початку РФ обіцяла виконавцевs замаху 100 тисяч доларів

facebook.com/SecurSerUkraine/

Служба безпеки України (СБУ) запобігла замаху на міністра оборони України Олексія Резнікова та начальника ГУР МО України Кирила Буданова. Про це тимчасово виконуючий обов’язки голови Служби безпеки України Василь Малюк розповів в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

- (Росіяни. — Ред.) постійно над цим (організацією замахів. – Ред.) працюють. Ми не все розповідатимемо, оскільки вони також навчаються на своїй ганебній практиці. Працюють вони не тільки по мені, а по багатьох високопосадовцях у нашій країні, — наголосив Малюк.

Так, за його словами, РФ відправила до України виконавця, але раніше вони поставили завдання з ліквідації військовослужбовця, що дало б змогу перевірити діяльність ворожої агентури, яка є в Україні.

- Був зроблений контроль за скоєнням злочину, імітація. Фотовідгуки їм надіслали, за це вже розрахувалися. Потім зрозуміли, що можуть працювати, й відправили виконавця для великої справи. Для початку вони платили 100 тисяч доларів, щоб усе це розпочати, а вже під час цього ми їх затримали. Заїжджав він (виконавець. - Ред.) через третю країну, - зазначив Малюк.

Малюк додав, що таких історій «не одна і не дві, їх можна нарахувати до десяти».