Росіяни всю ніч вели вогонь по Херсону, а по Краматорську завдали ракетного удару

Серед мирних українців є загиблі та поранені.

/t.me/pavlokyrylenko_donoda

Війська Росії в ніч з 16 на 17 грудня здійснювали атаки на низку українських регіонів. Противник обстрілював мирні населені пункти, застосовуючи артилерію та іншу важку зброю. В результаті отримали руйнування житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Дніпропетровська область

Під вогнем росіян цієї ночі опинився Нікопольський район Дніпропетровської області. Противник завдав ударів із артилерійської зброї. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі голова ОДА Валентин Резніченко.

– Не вщухали вночі обстріли Нікопольщини. Російські окупаційні війська накрили важкою артилерією дві громади – Червоногригорівську та Марганецьку. Люди цілі, – написав чиновник.

За його словами, внаслідок обстрілів у Нікопольському районі зазнали пошкоджень житлові будинки та лінії електропередач. На щастя, обійшлося без жертв.

Херсонська область

За останню добу росіяни 27 разів атакували Херсонщину, застосовуючи РСЗВ, міномети та артилерію. В результаті загинув один мирний житель і троє людей отримали поранення.

Під ворожим вогнем вкотре опинилися житлові квартали Херсона. Росіянивлучили у школу, підприємства, лінії електропередач, приватні та багатоквартирні будинки. Через російські обстріли 1 особа загинула, 3 мешканці Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості, - повідомив голова Херсонської ОДА Ярослав Янушевич.

Донецька область

Ракетний обстріл зазнав цієї ночі на Донбасі Краматорськ, а по Вугледару ворог вів вогонь з артилерії.

– Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – на щастя обійшлося без постраждалих, пошкоджено лише дорожнє покриття. На Волноваському напрямі відбувалися періодичні артобстріли Вугледару та околиць міста, без постраждалих, - написав голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

За його словами, обстріли з боку Росії велися і в районах Курахового та Бахмута. Там постраждали троє людей та отримали пошкодження житлові будинки.