Садовий привіз Папі Римському хрест із уламком ракети, який дістали з тіла дитини

Глава католицької церкви благословив хрест, і тепер цей символ перевозитимуть по різних храмах світу.

t.me/andriysadovyi

Мер Львова Андрій Садовий, його дружина та голова Першого медичного об'єднання Львова зустрілися з Папою Римським Франциском. Садовий передав понтифіку на благословення хрест із уламком ракети, який дістали із тіла 13-річної української дівчинки. Про це сам львівський градоначальник розповів у своєму nелеграмі.

- Я був здивований, коли одержав цю пропозицію. Ми разом із Катериною, Олегом Самчуком та Сергієм Кіралем ретельно готувалися до зустрічі. Кілька хвилин, щоб сказати все, що потрібно, все, що важливо, – написав він.

Садовий показав фото дерев'яного хреста, який привіз на зустріч із Папою. За його словами, це символ перемоги добра і правди, "пораненої" уламком російської ракети.

- Поранений, але НЕЗЛАМНИЙ, як усі українці. Цей уламок витягли з тринадцятирічної дівчинки Насті. Папа Римський про це знає. Думаю, кожен дуже чітко зрозумів символізм, – додав Садовий.

Глава католицької церкви благословив хрест, і тепер цей символ перевозитимуть різними храмами світу, щоб спонукати всіх віруючих молитися за Україну. Ще один такий хрест залишиться біля понтифіка, щоб щодня нагадувати про ціну, яку українці платять за правду та свободу.