Генштаб: Росія посилила перевірку телефонів і документів на Херсонщині

Ворог також удосконалює у регіоні фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів.  

facebook.com/GeneralStaff.ua

Станом на вечір 24 листопада РФ продовжує збройну агресію проти нашої держави. Ворог намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони, здійснює інженерне обладнання оборонних рубежів. Як повідомив Генштаб ЗСУ, Росія продовжує наступ на окремих напрямках та переміщує особовий склад, озброєння і військову техніку до районів ведення боїв.

За поточну добу російські окупанти завдали 2 авіаційні удари, здійснили 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільних обʼєктах.

Ситуація за напрямками:

За наявною інформацією, противник посилив контрдиверсійні та поліцейські заходи на тимчасово зайнятих територіях Скадовського району Херсонської області у зв’язку з ефективним вогневим ураженням об’єктів російських окупаційних військ. Зокрема, у Новомиколаївці та Красному впродовж 22 листопада цього року окупанти перевіряли будинки, телефони і документи місцевих жителів.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника і 2 удари по позиціях ворожих зенітних ракетних комплексів.