«Манчестер Юнайтед» розірвав контракт із Кріштіану Роналду через півтора роки

Лідер національної збірної Португалії Кріштіану Роналду та «Манчестер Юнайтед» розірвали контракт за взаємною згодою.

Getty Images

Лідер національної збірної Португалії Кріштіану Роналду та «Манчестер Юнайтед» розірвали контракт за взаємною згодою. Про це повідомили у прес-службі клубу і сам футболіст.

– Після спілкування з «Манчестер Юнайтед» ми домовилися достроково розірвати наш контракт. Я люблю «Юнайтед» та люблю своїх уболівальників, це ніколи не зміниться. Однак мені здається, що настав правильний час шукати новий виклик, - написав Роналду в Твіттері.

Роналду грав за "Манчестер Юнайтед" з 2003 до 2009 року, після чого перейшов у "Реал Мадрид", а з 2018 року в "Ювентус". У серпні 2021 року Роналду повернувся до "Манчестер Юнайтед", трансфер коштував клубу 12,8 млн доларів.

Причиною розірвання контракту могло стати скандальне інтерв'ю португальця британському журналісту Пірсу Моргану. Роналду заявив, що в клубі останніх 10 років не було розвитку і найближчими роками він не зможе ні на що претендувати. Молодих гравців команди Роналду звинуватив у тому, що вони нічого не прагнуть. Також Роналду мав конфлікт з новим тренером МЮ Еріком Тен Хаагом.