РФ вдарила по Харківщині ракетами С-300

Пошкоджений промисловий об’єкт.

George Chernilevsky//wikimedia.org

В ніч на 14 листопада РФ завдала по Харкову удару трьома ракетами, попередньо ЗРК С-300. В Індустріальному районі пошкоджено промисловий об'єкт, повідомив очільник регіону Олег Синєгубов. За його словами, попередньо в результаті удару  постраждалих немає.

Протягом минулої доби окупанти також обстрілювали міста Куп'янськ та Вовчанськ та інші населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з РФ.

У Вовчанську Чугуївського району ворог пошкодив житловий будинок. У смт Шевченкове Куп'янського району пошкоджений інфраструктурний об'єкт та освітній заклад. Сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янську з пораненням госпіталізовані чоловік 48 років та жінка 26 років.

Тривають роботи з розмінування території області. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 80 вибухонебезпечних предметів.

Синєгубов додав, що мінна небезпека в регіоні залишається дуже високою. Так, 13 листопада в Дергачах на невідомому вибуховому пристрої підірвався та був госпіталізований з пораненнями 45-річний чоловік. Також  в с. Волохов Чугуївського району зазнав поранення через підрив на вибуховому пристрої 54-річний чоловік.