Зеленський: На Дніпропетровщині ЗСУ збили 8 "Шахедів", а на півдні - дві ракети

Голова держави розповів про ситуацію на фронті.

president.gov.ua

За останню добу нашим військам вдалося збити вісім іранських дронів та дві ракети "Калібр", випущені російськими солдатами. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні.

- Протягом цієї доби в більшості регіонів нашої держави кілька разів оголошувалася повітряна тривога. Є збиті «Шахеди», є збиті «Калібри». Зокрема, вісім «Шахедів» збито підрозділом 301-го Нікопольського зенітного ракетного полку. Два «Калібри» знищені підрозділами повітряних командувань «Південь» і «Центр». Я дякую вам, воїни, за цей результат!, - сказав Зеленський.

Як зазначив голова держави, на півдні України наші захисники продовжують знищувати російських окупантів та їхню техніку. Тим часом на Донбасі тривають запеклі бої.

- Найбільш жорстокі бойові дії протягом усього цього тижня зосереджені на Донбасі – це Бахмут та Соледар. Тримаємо наші позиції, - наголосив він.

Водночас Зеленський зазначив, що на всіх лініях фронту російська армія зазнала величезних втрат. За його словами, втрати в техніці та живій силі ворога можуть бути більшими для Росії, ніж у двох чеченських війнах.