Факт. Яка газова плита краща: Gorenje чи Гефест?

У цій статті ми порівняємо продукцію виробників доступних та функціональних пристроїв та постараємося визначити, яка газова плита краща.

Сучасні кухонні плити давно перестали бути пристроями для приготування їжі. Зараз до газової плити висувають зовсім інші вимоги — на першому місці стоїть стильний дизайн, велика кількість можливостей та додаткових параметрів. У цій статті ми порівняємо продукцію виробників доступних та функціональних пристроїв та постараємося визначити, яка газова плита краща: Gorenje чи Гефест.

Найкращий недорогий пристрій

У цій умовній номінації можна виділити дві газові плити:

Моделі в цій категорії мають мінімальний набір функцій. Бюджетна газова плита Гефест здатна задовольнити базові потреби покупця.

Найкраще професійне рішення

Серед переможців цієї категорії можна виділити дві моделі:

Gorenje GI 52339 RW відмінно показує себе у повсякденному використанні, проте ціна апарата трохи завищена. Не кожен погодиться переплачувати за додаткові функції. Gorenje GI 52339 RBR має істотний недолік — фіксовану мінімальну подачу газу.

Найкращий варіант за додатковими можливостями

Серед кращих пристроїв із додатковою комплектацією розглянемо дві моделі:

Висновки

За результатами тестування, найкращим бюджетним варіантом стала плита Гефест 3200-08. Це стабільна модель без нюансів. Gorenje GI 52339 RW стає переможцем категорії професійних рішень, оскільки має найбільший набір функції. Гефест 3500 виділяється у сегменті пристроїв з додатковими можливостями за рахунок балансу між ціною та набором функцій.

Якщо ви ставите питання, яка фірма краще: Гефест або Gorenje, то однозначної відповіді немає. Кожен бренд лідирує у певних категоріях, тому все залежить від ваших уподобань.

Джерело: блог Y.ua.