Зеленський: Росіяни випустили по Україні 36 ракет, але більшість було збито ЗСУ

Голова держави закликав світ зупинити російський терор.

President.gov.ua

Російська армія завдала масованого удару по Україні, випустивши за останню добу 36 ракет. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі.

- Агресор продовжує тероризувати нашу країну. З ночі ворог здійснив масовану атаку: 36 ракет, більшість із яких збиті. Дякуємо всім службам ППО за роботу. Всім енергетикам та службам, які зараз працюють на місцях потрапляння та відновлюють нашу інфраструктуру. Ви – наші герої!, – написав Зеленський.

Також голова держави опублікував фотографію одного з енергетичних об'єктів, який зазнав атаки росіян. Президент закликав країни відреагувати на дії окупантів та зупинити їхній терор.

- На фото лише один із прикладів того, як ворог намагається зламати нас. Це підлі удари по критично важливих об'єктах. Характерна тактика терористів. Світ може і повинен зупинити цей терор, - наголосив він.

Через чергову атаку по енергетичних об'єктах нашої країни без світла залишилося понад мільйон українців - знеструмлено сім областей. Там зараз працюють комунальники та енергетики. За даними "Укренерго", сьогоднішній ракетний обстріл по енергетичних об'єктах був масштабнішим, ніж атаки 10 та 11 жовтня.