ЗМІ: Індонезія готується до приїзду Зеленського та Путіна на саміт G20

Сторони свою участь поки що офіційно не підтвердили.

Президент Володимир Зеленський та російський лідер Володимир Путін можуть відвідати саміт G20, який пройде в Індонезії у листопаді. Про це заявив посол Індонезії в Об'єднаних Арабських Еміратах Хусін Багіс у коментарі The Nation.

- Ситуація непроста через війну між Україною та Росією, - зазначив Багіс, висловивши надію на приїзд Зеленського та Путіна.

За його словами, країна вже розпочала підготовку до візитів президентів України та Росії. Зараз на порядку денному - питання про їхнє розміщення.

– Ми вирішуємо, в яких готелях їх розмістити – в одному для Путіна та в іншому для Зеленського. Індонезія відрізняється від інших країн. У моїй країні все спокійно, - наголосив він.

На цю заяву вже відреагували українська та російська сторони. Прес-секретар президента Зеленського поки що не може підтвердити, що голова держави відвідає саміт.

- Остаточне рішення ще не ухвалене, - заявив Сергій Нікіфоров у коментарі "РБК-Україна".

Тим часом, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив російському виданню "Медуза", що делегація РФ планує взяти участь у саміті G20, але формат не визначений.