РФ атакувала Запоріжжя ракетами "Іскандер-к", є постраждалі

Даних про руйнування поки що немає. 

t.me/eto_zp/

Біля 9 ранку російські окупанти в черговий раз атакували Запоріжжя.  Як повідомили у Запорізькій обладміністрації, працювала ППО.

- Ворог завдав ракетного удару по обласному центру. Працює ППО.  Знаходьтеся в укриттях. Є ризик повторних обстрілів, - наголосили в адміністрації.

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що в результаті ворожої атаки руйнувань зазнали інфраструктурні об‘єкти міста. За попередньою інформацією є постраждалі. На місцях працюють відповідні служби.

Голова обладміністрації Олександр Старух додав, що ракети були випущені по обласному центру та околицям міста. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури.  

Він також повідомив, що місто атакували ракетами Іскандер-к. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури.

- Одна з ракет, касетного типу, була знешкоджена над містом. Уламки впали в різних містах Запоріжжя. В жодному разі не можна їх чіпати, вони небезпечні!  - підкреслив Старух.

Він додав, що якби ця ракета дісталася цілі руйнування було значно масштабніші.

- Якщо десь, бачите нерозірваний боєприпас, його залишки, не підходьте близько, не фотографуйте. Повідомте про знахідку рятувальникам за телефоном 101 або 112. Дотримуємось правил нерозголошення інформації, - наголосив Старух. 

Також повідомляють про вибухи в Миколаїві! У Дніпрі ж місцеві пабліки пишуть про українську авіацію у небі. 

Зранку 5 жовтня Генштаб повідомляв, що на Запорізькому напрямку ЗСУ знищили зенітний ракетний комплекс С-300 в районі міста Токмак. Також військові уразили ворожі позиції в районах населених пунктів Гуляйполе та Оріхів.