Актриса "100 тисяч хвилин разом" Дар'я Рибак виходить заміж

Пропозицію руки та серця від коханого артистка отримала у свій день народження.

скріншот відео youtube.com

Актриса серіалу "100 тисяч хвилин разом" Дар'я Рибак виходить заміж. Ім'я обранця артистка не називає, проте зізналася, що її коханий пов'язаний із кіновиробництвом. Про це Дар'я розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ".

- Я не те щоб його не показую... Він лінійний продюсер, теж працює в кіно. Але не любить публічність, тому в моєму Instagram з'являється лише зі спини, - поділилася актриса. - Саме серіал "100 тисяч хвилин разом" став знаковим у моєму особистому житті, тому що ми з ним познайомилися саме на цьому проэкті.

За словами дівчини, пропозицію руки та серця від коханого вона отримала у свій день народження, і вона була не зовсім романтичною.

- Він просто сказав мені "Вибач, будь ласка, я зараз без особливого подарунка, але в мене для тебе дещо є". Він дістав із кишені пластмасове кільце від якоїсь пляшки. Але для мене було важливо, щоб моя каблучка була саме українського виробництва, у мене були мої побажання щодо неї. Ось пройшов якийсь час до того моменту, поки я отримала ту саму каблучку, яку зараз уже ношу.

Дар'ї Рибак 33 роки. Українським глядачам вона відома як актриса серіалів "100 тисяч хвилин разом", "Папік", "Серце матері", "Сувенір з Одеси".

Раніше про заручини з коханим оголосила у соцмережах блогерка Софія Стужук. Дівчина сказала "так" бізнесмену з Латвії, з яким зустрічається понад 10 місяців.