Ведуча ТСН Лідія Таран стала студенткою французького університету

Журналістка у день народження підбила підсумки минулого року.

instagram.com/lidiyataran

Ведучій ТСН Лідії Таран 19 вересня виповнилося 45 років. На честь цього журналістка підбила підсумки та розповіла, які корективи в її життя внесла війна в Україні.

- День народження, значить. Несподівано, як завжди🤪 Шаблони зламані. Кордони стерті. Люди - гострі леза. Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуіція тепер - єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два - паралельних. Одне - в Україні. І ще одне - у Франції... Зустрічаю свій новий рік на позиціях, на яких зовсім не уявляла себе раніше. Отже, я тепер:

У публікації Таран також закликала підписників продовжувати жертвувати кошти на ЗСУ.

- Ми найефективніші там, де є, і найпродуктивніші, коли образи та сварки не жеруть наші сили. Пропоную поважати усі вільні рішення вільних людей. Бо саме наша жага до волі і наша можливість вільно обирати відрізняє нас від людиноподібної популяції з мордору. Переможе Україна! І здоровий глузд! А поки що дні народження - це просто дати, щоб нагадати, що є донати. І ці донати – наші мікрокроки добра до перемоги, – зазначила Таран.

З початку повномасштабного вторгнення РФ до України Таран разом із дочкою поїхала до друзів у Францію. Пізніше зірка ТСН зізналася, що частково почувається зрадницею. Ця фраза викликала дискусії у соцмережах, проте багато хто, зокрема колеги по "1+1", підтримали Таран. У червні російська ракета влучила у будинок, де до війни мешкала телеведуча.