Потап повернувся до України і розповів, де перебував півроку

За шість місяців змінив багато міст та країн, але перевалочним пунктом їхньої родини була Іспанія.

скріншот відео youtube.com

Продюсер та співак Потап повернувся до України після шести місяців перебування за кордоном. У студії "Сніданку з 1+1" артист зізнався, що давно приїхав додому, але не з'являвся у медіапросторі, щоб відпочити від роботи. За його словами, за цей час він працював та об'їздив пів континенту – від Польщі до Латинської Америки.

– Працювали багато, зробили дуже багато. Настя вже розповідала, що ми як родина волонтерів зібрали 75 мільйонів гривень. Тепер можу впевнено сказати, що йдемо у суму 100 мільйонів гривень, - зазначив Потап. - Зробили багато за цей час: це і концерти, і гуманітарка, і військова допомога. Ну і настав час повернутися, бо треба підтримувати Україну в культурному плані.

Виконавець уточнив, що за шість місяців змінив багато міст та країн, але перевалочним пунктом їхньої родини була Іспанія.

- Це один із перевалочних пунктів, який ми називали "наша рукавичка", бо там мешкало по 25, по 30 осіб одночасно. Це переселенці, це наші біженці, яким ми допомагали. Це було під Барселоною, – поділився Потап.

Артист також відповів на хвилю невдоволення у соцмережах через його перебування за кордоном:

- Я не відчув, що стало більше хейту, я відчув, що хейт став більш спрямованим, і спрямованим не лише нами, українцями. Я розумію, що хейтом керують. Не піддавайтеся хейту, бо хейт зараз - це зброя у ворога в руках, – прокоментував репер.

На запитання, хто з російських артистів писав йому у перші тижні війни, Потап відповів так:

- Деякі мені написали після Бучі, не називатиму хто, вони дуже просили. Вони українці, одесити. Він каже: "Я одесит". Я кажу: "Який ти одесит, якщо по Одесі стріляють, а ти мовчиш, а в Дубаях викладаєш ікру? Ну, хоча б це не роби. Якщо ти одесит, підтримай свою країну". Писали, писали багато. Ми взагалі прийняли дуже активну позицію в інформаційній війні з початку повномасштабної війни, бо опинилися там і перше завдання було прорвати цю інформаційну завісу... І Настя, і я писали, дзвонили до всіх українців, виходили в ефіри, я навіть чув, коли спускався з другого поверху, як Настя каже : "Ти не можеш називатися українкою. Я зроблю все, щоб позбавити тебе українського громадянства". Це до нашої однієї співачки, - розповів Потап.

Проєкт "Голос країни-12", наставником якого є Потап, повернеться в ефір із новими випусками. Його покаже телеканал ТЕТ з 2 жовтня. У рамках шоу глядачі зможуть допомогти українським захисникам і збирати 3 млн гривень на засоби аеророзвідки - на квадрокоптер Matrice 300 RTK і 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Такі залізні пташки допоможуть нашим воїнам бути ще ефективнішими, точно і вчасно відстежувати небезпеку та планувати дії для звільнення України.

Раніше NK спростувала чутки про вагітність, які періодично з'являються у ЗМІ навіть під час війни.