Переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова повінчалася з чоловіком

Ілона Гвоздьова повінчалася із Іваном Хом'ячуком після восьми років шлюбу.

viva.ua

Переможниця "Танців із зірками" Ілона Гвоздьова повінчалася із чоловіком Іваном Хом'ячуком після восьми років шлюбу. Подружжя планувало повінчатися на день річниці - 7.09, проте пізніше змінили дату на 9.09. Знімки з церемонії пари у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі опублікував журнал Viva!

– Ми з коханим не випадково обрали дату 9.09.22 – це дуже важливий для нас день, день народження нашої дочки Рії (Валерія. – Авт). Наша маленька принцеса та чарівний принц-синуля супроводжували нас на нашому весіллі. Це було так зворушливо, – розповіла виданню Гвоздьова.

Для вінчання танцівниця обрала білу сукню з вишивкою від українського дизайнера Оксани Мухи та довгу фату, а її чоловік одягнув синій костюм.

– Хотілося легкості, української душі, наповненості. І я її знайшла, мою ідеальну невагому білосніжну красуню. Я обрала сукню бренду Оксани Мухи, – зазначила хореограф.

Гвоздьова та її чоловік Іван разом понад 14 років. Пара виховує двох дітей - дочку Валерію та сина Домініка. Хореограф брала участь у "Танцях із зірками" чотири рази. У 2011 році її партнером по шоу був співак Олександр Кривошапко, у 2018-му - гуморист Ігор Ласточкін, з яким Ілона стала переможцем шоу. У 2019 році вона танцювала у парі з телеведучим Володимиром Остапчуком, а 2020-го – з шоуменом Дмитром Танковичем.