Федоров: Росіяни вже вивезли з Мелітополя мільйони тонн зерна

Росіяни готуються також до вивезення української спецтехніки, машин та механізмів із Мелітополя до тимчасово окупованого Криму.

facebook.com/IvanFedorovМелітополь

Російські окупанти незаконно вивезли із тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області мільйони тонн українського зерна. Про це під час телемарафону повідомив міський голова Іван Федоров.

- Абсолютно точно ця цифра вже становить мільйони тонн. І ми чітко розуміємо, що ця проблема наростатиме, бо вони крадуть не лише наше зерно, але й усі інші товари з наших складів. Вони крадуть верстати з наших підприємств. Крадуть усе, що бачать, – сказав міський голова.

Як повідомив мер, гауляйтер Антон Кольцов, який приїхав з РФ, провів нараду і заявив, що готує план з "евакуації" української спецтехніки, машин і механізмів з Мелітополя до тимчасово окупованого Криму.

- Ми чітко розуміємо, що кількість вкрадених товарів і техніки лише збільшуватиметься, - заявив Іван Федоров.

Раніше у Мелітополі партизани підірвали російських окупантів, які приїхали подивитися на пожежу на складах. А раніше під Мелітополем підірвали штаб, в якому росіяни готувалися до псевдореферендуму і роздавали російські паспорти.