Співачка Оля Цибульська вперше показала чоловіка

Чоловіка звуть Сергій.

Співачка та телеведуча Оля Цибульська вперше за 20 років спільного життя із чоловіком показала фоловерам обличчя коханого. Артистка написала, що тепер у неї не залишилося жодних таємниць.

– Сама не вірю, що я це публікую. Тепер у нас із тобою жодних таємниць. Знайомтеся! З днем народження, моє кохання, - написала співачка.

Вона додала до посту відеонарізку з фотографій, на яких знялась з чоловіком та сином. Артистка також зазначила, що разом із чоловіком вже понад 20 років і до цього часу ніхто не знав його імені та не бачив обличчя.

- За тривалу кар'єру у шоу-бізнесі мені приписували численні романи з відомими чоловіками, сина від ДЗІДЗЬО та навіть таємний шлюб з олігархом. З початку війни я благала його вийти з тіні, бо більше не могла зберігати секретів від тих, з ким переживаю одне горе і ховаюсь у одних бункерах, - розповіла артистка.

Цибульська додала, що чоловік погодився взяти участь у проєкті на підтримку бездомних тварин, які постраждали від війни.

- Знайомтеся. Це Сергій. У нього сьогодні день народження, і я його люблю, - додала співачка.

В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк чоловік Цибульської зізнався, що не є медійною людиною, тому не бачив необхідності з'являтися на публіці разом із коханою.

- У моїй діяльності немає потреби . Я не люблю робити щось просто так. Все має наслідки, для мене це не було потрібно. А для Олі, вона тільки-но сказала, що зараз, напевно, настав той час, що треба бути відкритим, починати щось нуль. Напевно, як і в нашій країні доведеться починати все... Якоюсь мірою це обнулення, - розповів Сергій.

Оля Цибульська здобула популярність після перемоги у проєкті "Фабрика зірок" і як телеведуча каналу М1. Найпопулярнішими піснями співачки є "Жду. Цьом", "Метелики-Метелики", "Сукня біла", "Дівчинка".

Перебуває у шлюбі з 2014 року, проте досі жодного разу не показувала обличчя чоловіка. Все, що раніше повідомляла Цибульська, що чоловік - бізнесмен.

Подивитися цю публікацію в Instagram

A post shared by Оля Цибульська (@cybulskaya)