Депутат Херсонської облради: ЗСУ весь день б'ють по росіянах - знищують склади та живу силу

Сергій Хлань розповів про наслідки ударів наших захисників.

Військові України продовжують операцію на Херсонщині, тимчасово окупованій російськими солдатами. Протягом дня наші бійці завдавали ударів, внаслідок чого противник зазнав значних втрат. Про це повідомив у своєму Фейсбуці депутат обласної ради Сергій Хлань.

- Весь день оркам прилітає – по ремонтним базам, складам, скупченняи живої сили, у місця знаходження їх офіцерів. У Таврійському детонують боєприпаси, прильоти по Антонівському мосту, щоб ще раз підтвердити його нефункціональний статус, Берислав, Нова Каховка, Олешки, Нова Збур'ївка, - повідомив депутат.

Як зазначив Хлань, українські бійці відрізають росіян від можливості підкріплення та знищують їх. Про те, які населені пункти вдалося ЗСУ звільнити, поки що офіційно не повідомляють.

- 200-ті, 300-ті, які назавжди залишаться без кінцівок, бо колись наважилися прийти на нашу землю з війною. Про звільнені населені пункти чекаємо офіційної інформації, як можна буде – все нам скажуть, - наголосив він.

З початку вторгнення РФ в Україну Херсонська область перебуває під тимчасовою окупацією супротивника. 9 серпня ЗСУ розпочали контрнаступ на Херсонщині – українським захисникам вдалося прорвати першу лінію оборони військ РФ.