Дружина Сільвестра Сталлоне подала на розлучення після 25 років шлюбу

Дженніфер Сталлоне попросила суд заборонити її чоловікові на час розгляду справи розпоряджатися спільним майном.

vesti.az

Дружина американського актора та кінорежисера Сільвестра Сталлоне подала на розлучення. Після 25-річного спільного життя пара розриває свій шлюб. Про це повідомляє "Сloser".

- Люблю свою сім'ю. Ми мирно і конфіденційно вирішуємо ці особисті проблеми, - прокоментував своє розлучення Сталлоне.

Як пише видання, заяву на розірвання шлюбу 54-річна Дженніфер подала 19 серпня в окрузі Палм-Біч, штат Флорида. Причиною такого рішення жінка назвала "безповоротнє руйнування шлюбу між сторонами". У документі, які мають у розпорядженні журналісти, позивач просить повернути після розлучення своє дівоче прізвище - Лі Флавін, а нажиті у шлюбі активи та зобов'язання - "розподілити справедливо".

За даними видання, у заяві Дженніфер також зазначила, що "чоловік навмисно розтратив, виснажив та/або розтратив сімейні активи, що справило несприятливий економічний вплив на спільне майно". У зв'язку з цим вона попросила суд заборонити Сільвестру на час розгляду справи продавати, передавати, поступатися або розпоряджатися будь-якими активами. Також дружина Сталлоне вимагає до винесення судового рішення залишити за нею право на проживання у сімейній резиденції.

Чутки про можливе розставання подружжя Сталлоне з'явилися на початку серпня. "Daily Mail" опублікувало знімки з новим татуюванням Сталлоне - замість зображення його дружини поверхово нанесено малюнок собаки з фільму "Роккі". Дженніфер, тим часом, поділилася з підписниками фотографією з дітьми, підписавши: "Ці дівчата для мене в пріоритеті, решта не має значення. Нас четверо назавжди. Правда. Сім'я. Назавжди".

ДОВІДКА

Дженніфер та Сільвестр Сталлоне прожили у шлюбі 25 років. Пара виховує трьох спільних дочок. До цього Сільвестр був одружений двічі. Від шлюбу з актрисою Сашою Зак він має двох синів. З другою дружиною – актрисою Брігітте Нільсен, актор прожив два роки.