Женя Кот "викреслив" із свого життя Тетяну Денисову, яка втекла до Москви

Тетяна Денисова поїхала у Москву вже після того, як застала бомбардування Києва.

Український танцівник та хореограф Женя Кот прокоментував рішення каналу "СТБ" вирізати епізоди за участі суддів з шоу «Танці World of dance» через мовчання Тетяни Денисової про війну в Україні. Денисова, Кот та Макс Чмерковський мали втрьох сидіти у суддівських кріслах. 

- Колись я мав до неї величезну повагу, оскільки вона була моїм викладачем та професіоналом. Тетяна на собі відчула ці пекельні перші дні війни та бомбардування Києва. Тобто своїми очима все бачила і розуміла! Вчора дізнався, що, незважаючи на це, вона все одно поїхала до країни-терориста, до країни-агресора і сіла в жюрі там в іншому шоу. Тим самим вона закриває очі на геноцид та вбиства українців, підтримує війну. Викреслюю цю людину назавжди зі свого життя!, - написав Кот.

Тетяна Денисова буде суддею нового сезону "Танцев" на російському каналі "ТНТ". Хореограф жодного разу не висловилася про війну, останній пост у соцмережах вона зробила 24 квітня 2021 року. Останні роки Денисова жила та працювала у Москві. Участь у проєкті "СТБ" мала стати її першою появою на українському телебаченні з 2016 року.