Фагот не спілкується з братом з Харкова через його проросійську позицію

Родич співака перестав брати слуххавку після сварки на тему війни.

instagram.com/fahot

Соліст ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта перестав спілкуватися з рідним братом із Харкова через його проросійську позицію. За словами артиста, остання розмова з родичем на тему війни пройшла на підвищених тонах, після чого той не відповідає на дзвінки.

- Коли він мені ляпнув фразу, що "а чому Зеленський Путіна злив?"...Типу, ось у мене взагалі все вже, знаєш... Братан, братан, ну що у тебе в голові? Ми ніяк зараз не спілкуємось. Він взагалі перестав брати трубку, коли я на нього "наїхав". Зрозуміти можна кожного, але коли ти усвідомлюєш, що на твій район починають прилітати ракети, тоді що може змінити таку людину? Приліт у вікно? І то не факт, - розповів співак в інтерв'ю "ЖВЛ".

Така реакція брата здивувала Фагота, бо обидва вони виросли в сім'ї, де говорили про вільну Україну, коли за це ще світила кримінальна стаття. Про те, що він ідентифікує себе українцем, Фагот зрозумів у 16 років, коли отримував паспорт СРСР.

- У дитинстві, мені було років п'ять, я бачив, як батько піднімав келих за вільну Україну, але мені казали, щоб у школі про це не говорити, - уточнив виконавець.

Фагот також розповів, що у перші дні після початку повномасштабної війни в Україні йому зателефонувала перша дружина з Бєлгорода, з якою він розлучився на початку 2000-х. Але після першої невдалої розмови вона не взяла слухавку.

- Мене набрав якийсь незнайомий номер на Viber. І голос запитав: "Ти як?" Я сказав: "Нормально, мочимо русню" - і вирішив її підколоти, додавши: "Ти ж виходиш на вулицю з антивоєнним плакатом, сподіваюся?" А вона мені у відповідь: "Ну, ти мені що, політінформацію зібрався тут читати?"

Раніше Злата Огневич присоромила співачок із Криму за виконання її хіта "Зозуля" російською мовою. Артистка розкритикувала їх за незаконне використання та осквернення треку.