Псевдоголові Балаклії повідомили про підозру в колабораціонізмі

Уродженець Горлівки попросився у «владу» наприкінці травня.

facebook.com/prokuraturakharkiv

Очільнику окупаційній адміністрації у Балаклії Ізюмського району заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

- Псевдопосадовець виконує організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції у незаконному органі влади, - йдеться у фейсбуці.

У СБУ розповіли, що чоловіка “призначив” військовий комендант» наприкінці травня.

- Зловмисник попросився у «нову владу», зіславшись на свою активну участь у так званій «гуманітарній організації «Мир – Харкову», - зазначили в управлінні СБУ в Харківській області.

Псевдоочільник Балаклії - уродженець Горлівки Донецькій області. З 2014 року він активно співпрацював з російськими пропагандистськими ЗМІ у якості «псевдоексперта». 

Викриття колаборанта здійснювали співробітники Департаменту контррозвідки СБУ спільно з детективами НАБУ та за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури.

15 серпня вже другому "гауляйтеру" Куп'янська Харківської області повідомили про підозру. Замість заарештованого російськими окупантами Геннадія Мацегори посаду зайняв Максим Губін.