У боях за Донбас загинув боксер Володимир Торогой

28-річний спортсмен захищав східні рубежі нашої держави.

t.me/minmolodsport

На Донеччині під час бойових дій загинув боксер Володимир Торогой. Про це Міністерство молоді та спорту повідомило у телеграмі.

– Захищаючи східні рубежі нашої держави від російських загарбників, загинув 28-річний боксер Володимир Торогой. Він був командиром окремої бригади спеціального призначення, – розповіли у відомстві.

Свої співчуття рідним та близьким бійця вже висловила Федерація боксу України та тренер  Олександр Погодін. Тепло згадали про Володимира та керівники Чернівецького ліцею №12 "Ювілейний", де він навчався.

- У бою на Донеччині віддав життя за Україну наш випускник 2011 року Торогой Володимир. Людина світла, порядності, відповідальності та добра. Людина, яка назавжди залишиться в наших серцях! Людина, яка назавжди залишиться героєм нашої України! – написали представники ліцею.

На початку серпня стало відомо, що на фронті загинув вихованець київського "Динамо" Дмитро Півень. З перших днів повномасштабної війни Дмитро вступив до лав Збройних сил України, щоб стати на захист рідної країни від російських окупантів. Він пройшов навчально-тренувальні збори, після чого у складі мотострілецького батальйону вирушив на Донецький напрямок, де знаходився "на нулі".