РФ випустила по Нікополю 120 снарядів, загинуло три людини

Ніч в регіоні була неспокійною.

t.me/dnipropetrovskaODA

В ніч на 11 серпня російська армія атакувала чотири райони Дніпропетровської області.  При цьому Нікопольський район був тричі обстріляний ворогом з «Градів». В нього було випущено 120 снарядів, повідомив  у своєму телеграм-каналі очільник Дніпропеторвщині Валентин Резніченко.

Він також повідомив, що внаслідок обстрілів у Нікополі 2 особи загинули, 7 поранено, серед поранених 13-річна дівчинка. Пізніше стало відомо, що жертви обстрілу 3 - з-під завалів дістали ще одне тіло.

У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей.  Пошкоджені 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6 000 нікопольчан.

У Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.

У Криворізькому районі під вогонь російських «Ураганів» потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Полум‘я вогнеборці приборкали.  Люди неушкоджені.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні.

У Дніпровському районі «приліт» ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуємо.

Крім Дніпропетровщині вночі під обстріли попали Харків та Донеччина. Даних про постраждалих поки що немає.