Російські війська знову обстріляли Харків, є загиблий

Людей просять залишатись в укриттях.

т.ме/синєгубов

Біля 10 ранку в понеділок, 8 серпня, російські загарбники в черговий раз відкрили вогонь по Харкову. Про це на своєму телеграм-каналі повідомив очільник регіону Олег Синєгубов.

- Увага! Жителі Харкова та області, перебувайте максимально в укриттях!  Російські окупанти наносять удари по Харкову. Не покидайте безпечних місць, - наголосив він.

Він додав, що внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще одна - отримала поранення. Інформація оновлюється. Медики екстреної медичної допомоги працюють на місці.

Мер міста Ігор Терехов при цьому повідомив, що, за попередніми даними, "приліт" зафіксовано по інфраструктурному об'єкту. Він же написав, що вибухів було не менше семи. 

Обстріляли окупанти Харків і в ніч на 8 серпня. Штаб оборони зафіксував понад 5 запусків ракет із території РФ. Попередньо - РЗК С-300. Частина з них «здетонувала раніше пункту призначення». 

Одна з ракет після 01 години ночі влучила в смт Печеніги Чугуївського району. На жаль, в приватному будинку, який зазнав руйнувань після удару, загинула 72 річна жінка. Протягом доби Чугуївщина також зазнавала обстрілів. Горіли дахи приватних будинків, прибудови та господарчі споруди мирних жителів. 

В цілому протягом доби росіяни із артилерії обстрілювали Богодухівський, Ізюмський, Харківський, Чугуївський райони.