У Бахмуті затримали шістьох "перевертнів", які допомагали росіянам

Шанувальники "російського світу" користувалися українським паспортом, але при цьому ненавиділи все українське.

t.me/patrolpolice_ua

Правоохоронці продовжують шукати в Донецькій області шанувальників "російського світу", які допомагають ворогові та звуть в Україну смерть та розруху. Так, за добу в Бахмуті поліцейські затримали шістьох таких "перевертнів". Про це з посиланням на першого заступника начальника департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького повідомляється у Telegram-каналі Патрульної поліції України.

- Розруха і смерть - те, що несуть росіяни. Однак деяким недостатньо горя, що несе в собі російський світ. Ці чудовиська захоплюються і чекають на нього: листування зі свинобаками, смуток за совком, отримання рублів за наведення, неприкрита ненависть до України та українського... Так, такі люди нам теж зустрічаються на нашій, українській землі, - повідомив Білошицький.

Він також зазначив, що "перевертні", які допомагають РФ, при цьому не гребують гуманітарною допомогою та користуються українським паспортом. Білошицький зазначив, що зрадникам не вдасться втекти, адже поліція і надалі затримуватиме таких "перевертнів".

Раніше співробітники Служби безпеки України спіймали двох ворожих агентів, які допомагали російським окупантам у Миколаївській області. Зокрема, вони передавали дані про важливі інфраструктурні об'єкти, склади з пальним, дислокацію ЗСУ.